minimum 963 TRY
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
ulitsa Alekseeva, 53, Krasnoyarsk
Dairede
İnternete sürekli bağlı kalmak mı istiyorsun? Wi-Fi bağlantısını kullanabilirsin. Otomobil ile seyahat eden turistler için özel olarak, bir park alanı mevcuttur. Evcil hayvanını, yolculuk süresince yanına alabilirsin. Evcil hayvanlar giriş yapabilir. Erişilebilirlik: Asansör mevcuttur.
Odadaki malzemeler
Uzun bir günün ardından rahatlaman için, odada işte bu malzemeleri bulacaksın: Tv mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu daire hakkındafaydalı bilgiler
Elektrik prizi türü
C Tipi
220 V / 50 Hz
C Tipi
(topraklanmış)
220 V / 50 Hz
Giriş |
---|
14:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Giriş |
---|
14:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Rus vatandaşlarının varışta orijinal bir geçerli Rus pasaportuna sahip olmaları gerekmektedir. Guests can check in through the office at ulitsa Alekseeva, 97.
An additional set of bed linen is paid separately — RUB 300.00. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası