minimum 5.619 TRY
Çok iyi
1053 incelemeNot alınan konuklar:
Paranın tam karşılığı
7,3
Konum
8,5
Wi-Fi kalitesi
10
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
Via Sant'Antonio, 21, Verona
Otelde
Yakın çevrede, ücretsiz Wi-Fi bağlantısı mevcuttur. Giriş yaparken, ayrıntılı bilgi iste. Kendi aracın ile seyahat ediyorsan, senin için bir otopark mevcut. Konuklarımız için şu hizmetler de mevcuttur: Masaj odası, sauna, kaplıca merkezi ve doktor. İş toplantıları için şu olanaklar mevcuttur: iş merkezinde ve etkinlik tesislerinde bir iş toplantısı, yönetim kurulu toplantısı ve hatta, dilediğin gibi bir çalışma düzenleyebilirsin.
Odadaki malzemeler
Odada senin için şu malzemeler mevcut: Tv ve mini bar mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.
Bu otel hakkında faydalı bilgiler
Elektrik prizi türü
C Tipi
230 V / 50 Hz
C Tipi
(topraklanmış)
230 V / 50 Hz
L Tipi
230 V / 50 Hz
Oda sayısı
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
ayrı olarak ücretlendirilir
Giriş |
---|
14:00 – 20:00 arası |
Çıkış |
---|
11:00 saatine dek |
Giriş |
---|
14:00 – 20:00 arası |
Çıkış |
---|
11:00 saatine dek |
Temizlik vergisi rezervasyon fiyatına dahil değildir ve otelde ayrıca ödenir.
İtalya otellerinde zorunlu gala yemeği ücretleri uygulanabilir. Konuklar daha fazla bilgi için doğrudan otelle iletişime geçmelidir. Front desk opening hours 07:00 - 20:00. The reception for check-in and check-out, as well as the building where breakfast is served, is located at Via Sant'Antonio 6. This is about 30 m from the Hotel Marco Polo, which is located at Via Sant'Antonio 21.
After check-in hours, guests can check in at the partner hotel, Hotel Mastino, located at Corso Porta Nuova 16, a few steps from the Hotel Marco Polo. The night porter at Hotel Mastino will provide guests with the necessary information to reach their room at the Hotel Marco Polo.
The Economy rooms have a French bed only. Prices do not include local city tax and resort tax, which must be paid by the guest directly to the hotel. Bedding preferences are not guaranteed and are subject to availability. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Müşteriler için
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası