minimum 4.766 TRY
Mükemmel
Not alınan konuklar:
Paranın tam karşılığı
8,3
Konum
8,7
Wi-Fi kalitesi
9,6
Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim
Hiçbir tarih seçilmemiş
Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.
17 Rue Baron Le Roy, Paris
Otelde
Barın ferah ortamında güzel bir akşam geçir. Lokantada, yerel mutfaktan seçme tatları dene ve dinlenmene bak. Kahvesiz yaşayamam diyorsan, kafeyi mutlaka ziyaret etmelisin. Yakın çevrede bulunan ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, internete bağlı kalmanı sağlayacak.
Odadaki malzemeler
Odamız, sımsıcak donatılmış olup, uzun ve telaşlı bir günün ardından dinlenmeni sağlayacak her şeye sahiptir. Şu malzemeler mevcut: Duş ve tv mevcuttur. Odanın donanımları, ait olduğu kategoriye göre farklılık gösterir.
Bu otel hakkındafaydalı bilgiler
Elektrik prizi türü
E Tipi
230 V / 50 Hz
Oda ve kat sayısı
201 oda • 7 kat
Giriş |
---|
14:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
Giriş |
---|
14:00 sonrası |
Çıkış |
---|
12:00 saatine dek |
From 1st July 2015, Government of France is applying a Tourist tax of a certain amount in Euros per person per night, and this tax will be paid by the customer directly at the hotel upon departure and will apply to individual and group bookings.
No city tax is charged on children. |
Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz. |
Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin
Avrupa Birliği'nde tescilli hizmet markası