Zaida House

1 kmşehir merkezine mesafesi:

minimum 9.443 TRY

Bu otelin hiçbir fotoğrafı yok

İyi

6,0

Not alınan konuklar:

  • Paranın tam karşılığı

    6

  • Konum

    6

  • Oda

    6

Popular amenities

  • Ücretsiz İnternet
  • Otopark
  • Çocuklar için uygun
  • Engelli misafirler için
  • Klima

Konum

  • Gustavo Rojas Pinilla Airport • 540 m

Müsait odalar

Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim

Hiçbir tarih seçilmemiş

Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.

Konum

sarie bay edificio zaida diagonal a la fiscalia piso 1, San Andres

  • Havaalanları
  • Gustavo Rojas Pinilla Airport • 540 m

Bu oteleait açıklamalar

Kır evinde

İnternete sürekli bağlı kalmak mı istiyorsun? Wi-Fi bağlantısını kullanabilirsin. Kendi aracın ile seyahat ediyorsan, senin için ücretsiz bir otopark mevcut. Otomobil ile seyahat eden turistler için özel olarak, bir park alanı mevcuttur. Ayrıca, şu hizmetler de konukların elinin altındadır: Ütüleme hizmeti.

Odadaki malzemeler

Odada senin için şu malzemeler mevcut: Tv ve mini bar mevcuttur. Odanın donanımları, ait olduğu kategoriye göre farklılık gösterir.

Bu otel hakkındafaydalı bilgiler

Elektrik prizi türü

A Tipi

V / 60 Hz

A Tipi

(topraklanmış)

V / 60 Hz

Oda sayısı

4 oda

Orada bulunan diğer olanaklar nelerdir?

Genel

  • Klima
  • Sigara içme alanları
  • Sigara içilebilir mülk
  • Bahçe
  • Teras
  • Veranda

Odalar

  • Sigara içilmeyen odalar
  • Buzdolabı
  • Aile odası
  • Kablolu TV
  • TV
  • Mini Bar
  • Duş/Küvet
  • Gardrop/Gömme Dolap
  • Çarşaf takımı
  • Tuvalet malzemeleri

Erişim kolaylığı

  • Erişilebilirlik araçları

Hizmetler ve imkanlar

  • Ütü

Yemekler

  • Kahve makinesi
  • Şişe su

İnternet

  • Ücretsiz Wi-Fi

Konuştuğumuz Diller

  • İspanyolca
  • İngilizce

Otopark

  • Otopark
  • Ücretsiz otoparka yakın
  • Binalarda Ücretsiz Otopark

Havuz ve plaj

  • Plaj/havuz havluları

Çocuklar

  • Aile/Çocuk Dostu
  • Çocuk TV Kanalı Şebekesi

Evcil hayvanlar

  • Evcil Hayvan Kabul Edilmez

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
12:00 saatine dek

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
12:00 saatine dek

Ek bilgiler

1 Ocak 2021 tarihinde veya sonrasında yapılan konaklamalarda, Kolombiya vatandaşlarından ve art arda 60 gün veya daha uzun süre kalan yabancılardan, konaklama sırasında otel tarafından %19 ulusal satış vergisi alınacaktır. Turist vizesi alan yabancıların bu vergiyi ödemesi gerekmez. Bir odanın vergiye tabi ve vergiye tabi olmayan birer konuk tarafından paylaşıldığı durumlarda vergi alınabilir.
  • If you are traveling with a child your property may require you to present the following documents: Parents traveling into Colombia with a child under 18 may be required to present the child's birth certificate and photo ID (passport for non-Columbian visitors) upon check-in. If a relative or legal guardian is traveling into Colombia with the child, that relative or legal guardian may be required to present a notarized consent of travel signed by both parents and a copy of both parents' ID. If only one parent is traveling into Colombia with the child, that parent may be required to present a notarized consent of travel signed by the other parent. Visitors who plan to travel with children should consult with a Colombian consulate office prior to travel for further guidance.
  • Social distancing measures are in place.

You'll be asked to pay the following charges at the property:

  • For stays on or after January 1, 2023, residents of Colombia and non-residents staying 60 consecutive days or more will be charged a 19% national sales tax by the property at the time of stay. Travelers on a tourist visa will not be required to pay this tax. The tax may be charged where a room is shared by a taxable and a non-taxable guest.

We have included all charges provided to us by the property.

The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out.

  • Housekeeping is available for an additional fee

The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change.

Ödeme

Bu otelde
  • Bu otelin yerel para birimi bazında nakit olarak — COP
Web sitesi üzerinden

Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Rezervasyon ödemenizi kısmen ya da tamamen puanlarla yapabilirsiniz. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz.

Kurumsal müşteriler için

Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin

Daha fazla bilgi al