Hotel El Jardin

64 mşehir merkezine mesafesi:

minimum 2.674 TRY

  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin
  • Hotel El Jardin

Mükemmel

189 inceleme
8,4

Not alınan konuklar:

  • Paranın tam karşılığı

    8

  • Konum

    8

  • Temizlik

    8

Popüler konfor olanakları

  • Ücretsiz İnternet
  • Transfer
  • Sigara içilebilir

Konum

  • Matecana International Airport • 26.8 km
  • El Eden Airport • 29.8 km
  • La Nubia Airport • 44.8 km
  • Ibague Airport • 53.5 km

Müsait odalar

Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim

Hiçbir tarih seçilmemiş

Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.

Konum

Calle 7a, No. 5-22, Salento

  • Havaalanları
  • Matecana International Airport • 26.8 km
  • El Eden Airport • 29.8 km
  • La Nubia Airport • 44.8 km
  • Ibague Airport • 53.5 km

Bu oteleait açıklamalar

Otelde

İnternete sürekli bağlı kalmak mı istiyorsun? Wi-Fi bağlantısını kullanabilirsin. Otel tur destek masası, günübirlik bir gezi ayırtman için sana yardımcı olacak. Otel ekibi, senin için bir transfer talebinde bulunacaktır. Konuklara, otel tesisinde şu ek hizmetler de sunulmaktadır: Çamaşırhane, kuru temizleme, ütüleme hizmeti ve kiralık kasa.

Odadaki malzemeler

Odamız, sımsıcak donatılmış olup, uzun ve telaşlı bir günün ardından dinlenmeni sağlayacak her şeye sahiptir. Şu malzemeler mevcut: Duş mevcuttur. Lütfen, listede yer alan hizmetlerin, tüm odalarda mevcut olmayabileceği hususunu dikkate al.

Bu otel hakkında faydalı bilgiler

Elektrik prizi türü

A Tipi

V / 60 Hz

A Tipi

(topraklanmış)

V / 60 Hz

Oda sayısı

16 oda

Hizmetler ve konfor olanakları

Genel

  • 24 saat açık resepsiyon
  • Sigara içme alanları
  • Döviz bürosu
  • Sigara içilebilir mülk
  • Bilet destek
  • Bahçe
  • Teras

Odalar

  • Sigara içilmeyen odalar
  • Oda servisi
  • Duş/Küvet
  • Duş
  • Gardrop/Gömme Dolap
  • Çarşaf takımı
  • Tuvalet malzemeleri

Hizmetler ve imkanlar

  • Ütüleme

    ayrı olarak ücretlendirilir

  • Çamaşırhane

    ayrı olarak ücretlendirilir

  • Kiralık kasa
  • Kuru temizleme

    ayrı olarak ücretlendirilir

  • Valiz deposu

Yemekler

  • Kahvaltı

İnternet

  • Ücretsiz Wi-Fi
  • İnternet erişimi

Transfer

  • Havaalanı ulaşımı

    ayrı olarak ücretlendirilir

Konuştuğumuz Diller

  • İspanyolca
  • İngilizce

Turistik hizmetler

  • Tur desteği

Dinlenme

  • Bisiklet kiralama

Otopark

  • Otopark yok

Havuz ve plaj

  • Plaj/havuz havluları

Evcil hayvanlar

  • Evcil Hayvan Kabul Edilmez

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
13:00 saatine dek

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
14:00 sonrası
Çıkış
13:00 saatine dek

Ek bilgiler

Ülkede konaklama süreleri dikkate alınmaksızın, tüm Kolombiya vatandaşlarının ve yine aynı ülkede art arda en az 60 gün boyunca konaklayan tüm yabancı uyruklu konukların, kalış süreleri boyunca konaklama hizmeti için ulusal satış vergisi (%19 oranında) ödemeleri zorunludur. Turist vizesi bulunan yabancı uyruklular, bu vergiyi ödemekten muaf tutulur. Eğer, vergi mükellefi bir kişi ile bu vergiden muaf tutulan başka bir kişi aynı odayı paylaşıyorsa; vergi oranı, oda geneli için uygulanabilir.

Know Before You Go

  • If you are traveling with a child your property may require you to present the following documents: Parents traveling into Colombia with a child under 18 may be required to present the child's birth certificate and photo ID (passport for foreign visitors) upon check-in. If a relative or legal guardian is traveling into Colombia with the child, that relative or legal guardian may be required to present a notarized consent of travel signed by both parents and a copy of both parents' ID. If only one parent is traveling into Colombia with the child, that parent may be required to present a notarized consent of travel signed by the other parent. Visitors who plan to travel with children should consult with a Colombian consulate office prior to travel for further guidance.
  • Guests under 18 years old are not permitted at this adults-only property.

Mandatory Fees and Taxes

You'll be asked to pay the following charges at the property:

  • The national sales tax (19%) is charged upon check-out to citizens of Colombia regardless of length of stay and to foreigners staying 60 consecutive days or more. Foreigners on a tourist visa are exempt from this tax. Furthermore, the tax may apply per room when the room is shared by a taxable and a nontaxable guest.

We have included all charges provided to us by the property. However, charges can vary, for example, based on length of stay or the room you book.

Ödeme

Bu otelde
  • Bu otelin yerel para birimi bazında nakit olarak — COP
  • Kartla
    card-logocard-logo
Web sitesi üzerinden

Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz.

Kurumsal müşteriler için

Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin

Daha fazla bilgi al