Hostal Los Avellanos

2.6 kmşehir merkezine mesafesi:

minimum 3.089 TRY

  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos
  • Hostal Los Avellanos

Mükemmel

8,0

Not alınan konuklar:

  • Paranın tam karşılığı

    8

  • Konum

    8

  • Hizmet

    8

Popular amenities

  • Ücretsiz İnternet
  • Çocuklar için uygun

Konum

  • La Araucania International Airport • 4.2 km

Müsait odalar

Seyahat tarihlerini girin; biz de güncel fiyatları gösterelim

Hiçbir tarih seçilmemiş

Henüz kesin tarihlerden emin değilseniz; tahmini fiyatları görmek adına yakın tarihler seçmeyi deneyin.

Konum

Pasaje Toltén 01251, 4810106 Temuco, Chile, Temuco

  • Havaalanları
  • La Araucania International Airport • 4.2 km

Bu oteleait açıklamalar

Otelde

Yakın çevrede bulunan ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, internete bağlı kalmanı sağlayacak.

Odadaki malzemeler

Odada senin için şu malzemeler mevcut: Duş mevcuttur. Odanın donanımları, ait olduğu kategoriye göre farklılık gösterir.

Bu otel hakkındafaydalı bilgiler

Elektrik prizi türü

C Tipi

220 V / 50 Hz

L Tipi

220 V / 50 Hz

Oda sayısı

3 oda

Orada bulunan diğer olanaklar nelerdir?

Genel

  • Isıtma
  • Teras

Odalar

  • Aile odası
  • Kablolu TV
  • Duş/Küvet
  • Duş

İnternet

  • Ücretsiz Wi-Fi

Otopark

  • Otopark yok

Çocuklar

  • Aile/Çocuk Dostu

Evcil hayvanlar

  • Evcil Hayvan Kabul Edilmez

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
13:00 sonrası
Çıkış
12:30 saatine dek

Konaklama koşulları

Giriş ve çıkış
Giriş
13:00 sonrası
Çıkış
12:30 saatine dek

Ek bilgiler

Kalış sürelerine bakılmaksızın tüm Şili vatandaşları ve ülkede art arda en az 60 gün kalan tüm yabancılar, check-out sırasında ulusal satış vergisini (%19) ödemek zorunda kalabilir. Vergi muafiyeti elde etmek için, yabancı vatandaşların, girişte, (Şili pezosu olarak değil) döviz olarak ödeme yapmaları ve ülkeye girişte aldıkları göçmen kartıyla birlikte geçerli bir pasaport ibraz etmeleri gerekmektedir. Vergiye tabi olan kişi ile aynı vergiden muaf olan kişi aynı odayı paylaşıyorsa, ücret odanın tamamı için uygulanabilir.
Food & beverage services at this property may be limited or unavailable due to Coronavirus (COVID-19). Due to Coronavirus (COVID-19), wearing a face mask is mandatory in all indoor common areas. This property will not accommodate hen, stag or similar parties. Please note an extra bed can be added to most rooms. Children or adults are welcome to sleep in the extra bed, however the property charges 20 USD per night regardless the age of the person sleeping in the extra bed. Based on local tax laws, Chilean citizens (and foreigners staying more than 59 days in Chile) must pay an additional fee of 19%. Foreign business travelers who require a printed invoice will also be charged the additional 19%, regardless of the length of their stay in Chile. This fee is not automatically calculated in the total costs for the reservation. A deposit via bank wire is required to secure your reservation. A hotel representative will contact you after booking to provide bank wire instructions.

Ödeme

Bu otelde
  • Bu otelin yerel para birimi bazında nakit olarak — CLP
Web sitesi üzerinden

Çevrimiçi rezervasyon sırasında bazı ücretler, banka kartı ile ödenebilir. Rezervasyon ödemenizi kısmen ya da tamamen puanlarla yapabilirsiniz. Varsa, bir promosyon kodu kullanarak rezervasyonunuz için ödeme yapabilirsiniz.

Kurumsal müşteriler için

Eğer, siparişin ödemesini bir tüzel kişilik sıfatıyla havale yoluyla yapmak isterseniz; lütfen, [email protected] adresine e-posta gönderin

Daha fazla bilgi al