από 158 €
Εκπληκτική
18 αναθεωρήσειςΠελάτες παρατήρησαν:
Συμφέρουσες τιμές
8
Τοποθεσία
8
Καθαριότητα
10
Πληκτρολογήστε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και εμείς θα εμφανίσουμε τις τρέχουσες τιμές
Δεν έχουν επιλεχθεί ημερομηνίες
Αν δεν γνωρίζετε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ακόμη, επιλέξτε ημέρες κατά προσέγγιση για να δείτε τις εκτιμώμενες τιμές.
2162 Campo San Polo piano terzo, San Polo, 30125 Venice, Italy, Βενετία
Στον ξενώνα
Στην κοινόχρηστη κουζίνα, μπορείτε να μαγειρέψετε οτιδήποτε θέλετε. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες κατά την άφιξη. Προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες: το ασανσέρ τους βοηθά να πάνε στους υψηλότερους ορόφους.
Πληροφορίες του ξενώνα
Τύπος υποδοχής πρίζας
Τύπος C
230 V / 50 Hz
Τύπος C
(γείωση)
230 V / 50 Hz
Τύπος Ι
230 V / 50 Hz
Αριθμός δωματίων
Άφιξη |
---|
Μετά τις 15:00 |
Αναχώρηση |
---|
Έως τις 10:00 |
Άφιξη |
---|
Μετά τις 15:00 |
Αναχώρηση |
---|
Έως τις 10:00 |
Συμφώνως προς τους Θεσμικούς Κανονισμούς και τους κανόνες που διέπουν τη χρέωση πρόσβασης στη Βενετία και τις νησίδες της βενετικής λιμνοθάλασσας, με ή χωρίς γραμμή συγκεκριμένου τακτικού δρομολογίου, επιβάλλεται πρόσθετη χρέωση στους μονοήμερους επισκέπτες που δεν διανυκτερεύουν και σχεδιάζουν να επισκεφθούν το ιστορικό κέντρο της πόλης από 08:30 π.μ. έως 04:00 μ.μ (ώρα Βενετίας) από Παρασκευή έως και Κυριακή ή τις δημόσιες αργίες. Η συγκεκριμένη χρέωση θα είναι από 5,00 έως και 10,00 EUR τη μέρα, ανάλογα με την ημερομηνία της κράτησης. Αφότου γίνει η πληρωμή, οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν επιβεβαίωση. Από την εν λόγω χρέωση εξαιρούνται: παιδιά κάτω των 14 ετών, κάτοικοι της Βενετίας και της περιοχής Βένετο και άνθρωποι που εργάζονται ή σπουδάζουν στη Βενετία. Επιπλέον, από τη συγκεκριμένη χρέωση εξαιρούνται και οι επισκέπτες που διανυκτερεύουν, και υποχρεούνται να πληρώσουν τον δημοτικό φόρο στις εγκαταστάσεις του καταλύματος. Ο φόρος καθαριότητας δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή κράτησης και καταβάλλεται ξεχωριστά στο ξενοδοχείο.
Ενδέχεται να ισχύουν υποχρεωτικά τέλη εορταστικού δείπνου στα ξενοδοχεία της Ιταλίας. Οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με το ξενοδοχείο για περισσότερες πληροφορίες. The reception is monitored by a security camera Managed by a private host |
Για ορισμένες τιμές, μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα όταν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς αν έχετε κάποιον. |
Αν θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία με έμβασμα ως νομική οντότητα , παρακαλούμε να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]
Καταχωρισμένο σήμα υπηρεσιών την Ευρωπαϊκή Ένωση